KOTIELÄINPIHAN MENOA -BLOGI

Viime päivinä on pakkanen paukkunut, täällä meillä Muuramessa oli kylmimmillään -29 astetta! Asiakkaamme usein kysyvät, miten eläimemme kestävät kylmää. Tässä blogissa kerron, paleleeko lampaiden varpaita ja miten kanit pysyvät lämpiminä. Saatte myös yllättäviä suosittelijoita Myllyn villaisille torkkupeitoille.

Mitä hunajalle tehdään pesästä ottamisen jälkeen? Mitä hunaja sisältää ja lisätäänkö hunajaan jotakin ennen purkittamista? Kuinka paljon hunajaa yksi mehiläispesä tuottaa? Uuden hunajasadon kunniaksi tässä blogikirjoituksessa kerron pääpiirteissään miten tuo ihana herkku saadaan pesästä purkkiin.

KUK-KO-KIE-KUUUU! Ossin tomerasta aamuherätyksestä alkaa kanojen päivä. Mutta mitä kaikkea päivän aikana touhutaan? Kuka munii ensimmäisenä ja kuka nukkuu yönsä eri orrella? Miten rankka on kukon osa? Nyt pääset päiväksi mukaan Myllyn kanojen elämään! Tähän blogiin olen laittanut pari videotakin, niistä näkee näiden veikeiden kavereiden touhuja...

Tällä hetkellä varmaankin "kuuluisi" kirjoittaa koronaviruksen vaikutuksista yritystoimintaan, mutta minäpäs olen erilainen ja kirjoitankin jostain paljon positiivisemmasta! Aiheena nimittäin tällä kertaa virikkeiden järjestäminen kaneille 😊

Asiaa munasta

29.02.2020

Muistan elävästi sen toukokuisen päivän viime keväänä kun menin kanalaan ja siellä odotti meidän kanojen ensimmäinen muna! Niin arkinen ja luonnollinen, mutta silti niin ihmeellinen. Taisin ihan ääneen huudahtaa, niin haltioissani olin.

Miksi lampaat keritään? Sattuuko se lammasta? Miksi villa lämmittää niin hyvin? Mitä Vanhan Myllyn lampaiden villasta tehdään? Tämänkertaisesta blogista saat vastaukset näihin kysymyksiin. Kerron myös miten meidän lampaiden ensimmäinen kerintä meni (ei ihan niin kuin Strömsössä!).

Ensimmäinen kokonainen vuosi yrittäjänä on ollut antoisa, työntäyteinen, opettavainen, välillä haastavakin. Seuraavassa kerron vähän siitä, mitä kaikkea on kotieläinpihan kulisseissa tehty ja mitä on yrittäjän päässä liikkunut.