HINNAT JA PALVELUT

Pääsymaksut kotieläinpihalle

Pääsymaksu maksetaan sisällä ennen eläimiin ja pihaan tutustumista. 

1 hlö: 7 euroa

perhe 4 hlöä: 24 euroa

Alle 2-vuotiaat maksutta

Meillä voit maksaa myös kortilla. Korttimaksun vähimmäisosto 1 €. Kuitin  ostoksestasi saat joko sähköpostilla tai tekstiviestillä.           

Ryhmät (min. 8 yli 2-vuotiasta hlöä) 5 euroa/hlö ennakkovarauksella. 

Päiväkoti-, kerho- ja koululaisryhmien ohjaajat maksutta kun ryhmän vierailusta on sovittu etukäteen. Myös avustajat maksutta.

Kotieläinpihan yksityiskäyttö kesällä2022 ma-ke aikavälillä klo 16-19: 40 €/h, 75 €/2hja 105 €/3h.

Hinnat sis. alv

Eläinsynttärit ja yksityistilaisuudet

Pitääkö lapsesi tai lapsenlapsesi eläimistä? Tee hänen tärkeästä päivästään ikimuistoinen ja järjestä synttärijuhlat meillä!

Järjestämme synttäreitä aukioloaikojen ulkopuolella, jotta juhlijoilla on tilaa temmeltää. Kotieläinpiha on siis ainoastaan synttärisankarin ja hänen vieraidensa käytössä! 

Synttäreillä hoidetaan eläimiä ja syödään herkkuja ihanassa maalaismaisemassa. Lataa synttäriesite alta ja lue enemmän!

Synttäriesitteestä löytyvää hinnastoa voi mainiosti soveltaa myös muihin yksityistilaisuuksiin.

Huom. Kesällä 2022 synttärit ja muut yksityistilaisuudet varattavissa pääsääntöisesti vain ma-ke klo 16-19 välillä.

Kysy lisää tai varaa jo tänään!

Virkistyshetki aikuisille

Kaipaisitko arjen keskelle virkistystä maaseutumaisessa ympäristössä? Ota mukaasi muutama kiva kaveri (puoliso, ystävä, äiti, anoppi, naapuri, työkaveri?) ja varaa oma hetkesi Vanhalta Myllyltä.

Aikuisten virkistyshetkessä rauhoitumme eläinten ja luonnon voimaannuttavan läsnäolon äärelle. Käsillä tekemisen ilon koemme huovuttamalla omat huopasaippuat mukaan kotiin. Luonnollisesti nautimme myös pullakahvit!

Lisätietoa alla ladattavissa olevasta esitteestä. 

Tekemistä

Eläinten rapsuttelun lisäksi tuvassa sijaitsevasta kahvikioskista voit ostaa kuumaa tai kylmää juomaa sekä pientä makeaa. Voit ottaa mukaan myös omat eväät nautittavaksi pihapiirissä.

Myynnissä myös omien kanojen munia (pienen kanamäärän vuoksi hyvin rajallinen määrä), villaisia torkkupeittoja, postikortteja ja magneetteja tilan eläimistä ym.

Käy piipahtamassa pihan perällä olevassa sepän pajassa. Sepän alkuperäinen tulisija toimii makkaranpaistopaikkana. Tällaista ei ihan joka päivä pääsekään kokemaan! Sepän pajalta lähtee myös pieni kauniissa puronvarressa kulkeva luontopolku tietotauluineen.

Tutustu pihapiiriin ja rakennuksiin rauhassa. Puimalaan olemme koonneet vanhaa tarve-esineistöä katseltavaksi ja myös vuoden 1888 myllyyn pääsee käymään sisälle. Aisti Myllytilan historiallinen henki!

Eläintenhoitopalvelut

Kesäkauden ulkopuolella yrittäjä tarjoaa myös eläintenhoitopalvelua. Katri on koulutettu eläintenhoitaja. Opintojen puolesta kokemusta on erityisesti lampaista. Hän on myös melkein koko ikänsä ollut koiranomistaja. Nyttemmin päivittäisiin hoidokkeihin kuuluvat myös lampaat, kanat, kanit ja aasit. Eläintenhoitopalvelut tuotetaan vastuullisesti eläimiä kunnioittaen ja niiden omistajan ohjeiden mukaan.

Eläintenhoito tapahtuu asiakkaan tiloissa. Palvelun kohderyhmänä ovat erityisesti pien- ja harrastelampurit, joiden saattaa olla joskus vaikea saada osaavaa eläintenhoitoapua vaikkapa loman ajaksi tai sairauden yllättäessä.

Palvelua tarjotaan kohtuullisen välimatkan päässä meiltä (Muuramen Isolahti). Veloitus tapahtuu tuntihinnalla. Käytettävä aika ja palvelun tarkempi sisältö sovitaan kunkin asiakkaan kanssa erikseen.

Ole yhteydessä ja keskustellaan lisää!