HINNAT JA PALVELUT

Pääsymaksut kotieläinpihalle

Lippu ostetaan kahviosta ennen eläimiin ja pihaan tutustumista. 

PÄÄSYLIPPU: 6 euroa

PERHELIPPU 4 hlöä: 20 euroa

Alle 2-vuotiaat maksutta

VUOSILIPPU (henkilökohtainen): 20 euroa

Meillä voit maksaa myös kortilla.             

Ryhmät (min. 8 yli 2-vuotiasta hlöä) 5 euroa/hlö ennakkovarauksella. 

Päiväkoti-, kerho- ja koululaisryhmien ohjaajat maksutta kun ryhmän vierailusta on sovittu etukäteen. Tavanomaisten aukioloaikojen ulkopuolella ryhmille saatavilla lisämaksusta myös mm. eläintenhoitoon liittyvää ohjelmaa sekä opastusta. Varaa elämyksellinen vierailu etukäteen ja sovitaan tarkemmin sisällöstä!

Hinnat sis. alv 10 %

Meiltä voit ostaa myös lahjakortin haluamallesi summalle. Lahjakortti käy maksuksi niin lippuihin kuin kahviotuotteisiinkin. Lahjakortti voidaan myös postittaa joko ostajalle tai suoraan lahjan saajalle. Postitettaessa lahjakortti maksetaan ennakkoon.

Eläinsynttärit

Pitääkö lapsesi tai lapsenlapsesi eläimistä? Tee hänen tärkeästä päivästään ikimuistoinen ja järjestä synttärijuhlat meillä!

Järjestämme synttäreitä aukioloaikojen ulkopuolella, jotta juhlijoilla on tilaa temmeltää. Kotieläinpiha on siis ainoastaan synttärisankarin ja hänen vieraidensa käytössä! 

Synttäreillä hoidetaan eläimiä ja syödään herkkuja ihanassa maalaismaisemassa. Lataa synttäriesite alta ja lue enemmän!

Kysy lisää tai varaa juhlasi jo tänään!

Valokuvaus

Yhteistyökumppanimme valokuvaaja Merja Hänninen toteuttaa valokuvauksia lempieläimesi kanssa yksityisvierailun yhteydessä. Merjan voi tilata kuvaamaan myös lasten synttärijuhliin. Tietenkin kannattaa hyödyntää Merjan palveluita myös muissa tilaisuuksissa! Lue Merjasta ja valokuvauksesta Vanhalla Myllyllä alla olevasta esitteestä.

Virkistyshetki aikuisille

Kaipaisitko arjen keskelle virkistystä maaseutumaisessa ympäristössä? Ota mukaasi muutama kiva kaveri (puoliso, ystävä, äiti, anoppi, naapuri, työkaveri?) ja varaa oma hetkesi Vanhalta Myllyltä.

Aikuisten virkistyshetkessä rauhoitumme eläinten ja luonnon voimaannuttavan läsnäolon äärelle. Käsillä tekemisen ilon koemme huovuttamalla omat huopasaippuat mukaan kotiin. Luonnollisesti nautimme myös pullakahvit!

Lisätietoa alla ladattavissa olevasta esitteestä. 

Maltti ja Valtti vierailulle

Jos et pääse kotieläinpihalle, mitä jos kotieläinpiha tulisi sinun luoksesi?

Teen kanien Maltin ja Valtin kanssa vierailuja, katso lisää esitteestä alta.

Huom.! Esitteessä mainitusta poiketen vierailulle voidaan nykyisellään ottaa mukaan vain toinen kaneista.

Tekemistä

Eläinten rapsuttelun lisäksi tuvassa sijaitsevassa kahviossa voit nauttia kuumaa tai kylmää juomaa sekä pientä makeaa.  Tuvassa on tietenkin pieni nurkkaus piirustuspapereineen ja leluineen lapsille.

Myynnissä myös omien kanojen munia, hunajaa (uuden sadon hunajaa tulossa heinä-elokuussa), luonnonläheisiä 100 % kotimaisia villalankoja, torkkupeittoja, postikortteja oman tilan eläimistä ym.

Käy piipahtamassa pihan perällä olevassa sepän pajassa. Kahviossa myydään makkaraa, jota voi paistaa sepän alkuperäisellä tulisijalla. Tällaista ei ihan joka päivä pääsekään kokemaan! Sepän pajalta lähtee myös pieni puronvarressa kulkeva luontopolku tietotauluineen.

Tutustu pihapiiriin ja rakennuksiin rauhassa. Puimalaan olemme koonneet vanhaa tarve-esineistöä katseltavaksi ja myös vuoden 1888 myllyyn pääsee käymään sisälle. Aisti Myllytilan historiallinen henki!

Eläintenhoitopalvelut

Kesäkauden ulkopuolella yrittäjä tarjoaa myös eläintenhoitopalvelua. Katri on koulutettu eläintenhoitaja. Opintojen puolesta kokemusta on erityisesti lampaista. Hän on myös melkein koko ikänsä ollut koiranomistaja. Nyttemmin päivittäisiin hoidokkeihin kuuluvat myös lampaat, kanat, kanit ja aasit. Eläintenhoitopalvelut tuotetaan vastuullisesti eläimiä kunnioittaen ja niiden omistajan ohjeiden mukaan.

Eläintenhoito tapahtuu asiakkaan tiloissa. Palvelun kohderyhmänä ovat erityisesti pien- ja harrastelampurit, joiden saattaa olla joskus vaikea saada osaavaa eläintenhoitoapua vaikkapa loman ajaksi tai sairauden yllättäessä.

Palvelua tarjotaan kohtuullisen välimatkan päässä meiltä (Muuramen Isolahti). Veloitus tapahtuu tuntihinnalla. Käytettävä aika ja palvelun tarkempi sisältö sovitaan kunkin asiakkaan kanssa erikseen.

Ole yhteydessä ja keskustellaan lisää!

Tulossa

Uusi sato hunajaa saadaan kesällä 2020!