HINNAT JA PALVELUT

Pääsymaksut kotieläinpihalle

Lippu ostetaan kahviosta ennen eläimiin ja pihaan tutustumista. 

PÄÄSYLIPPU: 6 euroa

PERHELIPPU 4 hlöä: 20 euroa

Alle 2-vuotiaat maksutta

VUOSILIPPU (henkilökohtainen): 20 euroa

Meillä voit maksaa myös kortilla.             

Ryhmät (min. 8 yli 2-vuotiasta hlöä) 5 euroa/hlö ennakkovarauksella. Huom.! Loppuvuoden aikana varatut ryhmävierailut vuodelle 2020 hintaan 4 e/hlö!

Päiväkoti-, kerho- ja koululaisryhmien ohjaajat maksutta kun ryhmän vierailusta on sovittu etukäteen. Tavanomaisten aukioloaikojen ulkopuolella ryhmille saatavilla lisämaksusta myös mm. eläintenhoitoon liittyvää ohjelmaa sekä opastusta. Varaa elämyksellinen vierailu etukäteen ja sovitaan tarkemmin sisällöstä!


Hinnat sis. alv 10 %

   

Meiltä voit ostaa myös lahjakortin haluamallesi summalle. Lahjakortti käy maksuksi niin lippuihin kuin kahviotuotteisiinkin. Lahjakortti voidaan myös postittaa joko ostajalle tai suoraan lahjan saajalle. Postitettaessa lahjakortti maksetaan ennakkoon.

Eläinsynttärit

Pitääkö lapsesi tai lapsenlapsesi eläimistä? Tee hänen tärkeästä päivästään ikimuistoinen ja järjestä synttärijuhlat meillä!

Hinta: 18 euroa / lapsi. Hintaan sisältyy pääsy kotieläinpihalle, tuvan käyttö synttäreiden ajan, ohjelma ja tarjoilut. Jos synttärisankarilla on vuosikortti kotieläinpihalle, vähennetään 10 % synttärilaskun koko loppusummasta!

Osallistujamäärä 5-11 lasta + valvovat aikuiset

Synttäriohjelma:

  • Herkkujen nauttiminen tuvassa (tila käytössä juhlien ajan)
  • Tilan ja eläinten esittely, eläinten syöttämistä ja rapsuttelua
  • Eläintenhoitoa synttärisankarin valinnan mukaan (kanin ulkoilutus valjaissa, aasin harjaaminen jne.)
  • Vapaata oleskelua kotieläinpihalla
  • Kesto 2 h

Tarjoilut: mehua, munkkia/pullaa, karkkia, sipsejä. Halutessasi voit tuoda mukanasi myös oman synttärikakun tms.

Juhlijoilla tulee olla mukana riittävä määrä täysi-ikäisiä valvojia. Lapset ovat valvovien aikuisten vastuulla kotieläinpihalla. Valvovat aikuiset veloituksetta.

Järjestämme synttäreitä aukioloaikojen ulkopuolella, jotta juhlijoilla on tilaa temmeltää. Kotieläinpiha on siis ainoastaan synttärisankarin ja hänen vieraidensa käytössä!

Kysy lisää tai varaa juhlasi jo tänään!

Mahdollisuus myös edullisempiin omatoimisynttäreihin: hinta 8 €/hlö (kaikki yli 2-vuotiaat), hinta sisältää 2 h tuvan ja kotieläinpihan yksityiskäytön aukioloaikojen ulkopuolella (ei sis. tarjoiluja tai ohjelmaa). Minimiosallistujamäärä 8 hlöä (yli 2-vuotiasta).

Tekemistä

Eläinten rapsuttelun lisäksi tuvassa sijaitsevassa kahviossa voit nauttia kuumaa tai kylmää juomaa sekä pientä makeaa.  Tuvassa on tietenkin pieni nurkkaus piirustuspapereineen ja leluineen lapsille.

Myynnissä myös omien kanojen munia, hunajaa, luonnonläheisiä 100 % kotimaisia villalankoja, postikortteja oman tilan eläimistä ym.

Käy piipahtamassa pihan perällä olevassa sepän pajassa. Kahviossa myydään makkaraa, jota voi paistaa sepän alkuperäisellä tulisijalla. Tällaista ei ihan joka päivä pääsekään kokemaan! Sepän pajalta lähtee myös pieni puronvarressa kulkeva luontopolku tietotauluineen.

Tutustu pihapiiriin ja rakennuksiin rauhassa. Puimalaan olemme koonneet vanhaa tarve-esineistöä katseltavaksi. Aisti Myllytilan historiallinen henki!

Tulossa

Vanhempi-lapsi -tapaamiset alkavat tammikuun lopussa, jos ryhmät saadaan kasaan. Katso lisää Etusivun ajankohtaista-osiosta.

Kevään aikana luvassa myös kerhotoimintaa alakouluikäisille lapsille. Seuraa ajankohtaista ilmoitteluamme Facebookissa!