YHTEISTYÖKUMPPANIT

Erä- ja luonto-opas  Miia Björn, Metsäntenho
Erä- ja luonto-opas Miia Björn, Metsäntenho

Hidastetaan tahtia. Astutaan kuusten katveeseen. Ei pelätä, vaan toivotaan metsänpeittoon joutumista. Aistitaan neulasten lävitse siivilöityvä valo, palokärjen läsnäolo ja pehmeä sulkasammalmatto, joka sallii kulkea ääneti ja hellii siihen pitkäkseen käynyttä. Ikivihreän yltäkylläisen kylvyn jälkeen mieli on levollinen.


Metsäntenho tarjoaa erä- ja luontopalveluita tarpeisiisi räätälöidyin sisällöin. Eri pituisista päiväretkistä yön yli vaelluksiin, esimerkiksi lähimmissä kansallispuistoissa, turvallisesti ammattioppaan johdolla. Olipa toiveissasi sitten virkistävä päiväretki nuotiokahvien kera, itsensä haastaminen teltassa yöpyen tai jotain siltä väliltä. Palataan askel kohti juuria ja koetaan yhdessä metsän lumo.


Yhteydenotot: metsantenho@gmail.com

Anna-Maria Laitinen, Kivutar
Anna-Maria Laitinen, Kivutar

Jooga kuuluu kaikille, joogaa voi kokea kaikkialla.Jooga yhdistettynä luontoon takaa aimoannoksen hyvää oloa ja rauhallista mieltä.

Tavoitteenani on ohjata ja tukea jokaista löytämään joogasta helppous, keveys ja pehmeys. Sekä elementtejä tukemaan jokapäiväistä elämää.
Kivutar ohjaa joogaa matalalla kynnyksellä, jokaiselle sopivalla tavalla. Vanhalla Myllyllä tämä tapahtuu lammasaitauksessa, jossa lampaat voivat olla halutessaan osa harjoitusta.


Lammasjooga Vanhalla Myllyllä syksyllä 2021 sai innostuneen vastaanoton ja hyvää palautetta. Seuraava lammasjooga suunnitteilla keväälle 2022!

Lisätietoja kivuttarenjooga(a)gmail.com